Service Monteur

Functieomschrijving

Als Service Monteur bij Alwako ben je veel onderweg en bij de klant op locatie. Geen dag is hetzelfde. Je bent verantwoordelijk voor onderhoud en inspectie van installaties op het gebied van gas, water, sanitair en centrale verwarming. Ook ga je naar klanten toe wanneer er een storing optreed. Meestal los je het probleem meteen op zoals het hoort, maar soms kan het nodig zijn om een snelle tijdelijke oplossing te realiseren en later terug te komen voor de definitieve oplossing. We laten de klant niet in de kou staan. Bij Alwako zijn we allround en werken we voor zowel particulieren, VVE's en wooncorporaties als voor de utiliteitsmarkt (kantoren, industrie, onderwijs, zorg, etc.). 


Iedere omgeving is anders, maar met jouw kennis en ervaring weet jij voor iedere uitdaging die je tegenkomt een oplossing te bedenken. En uiteraard sta je er niet alleen voor. Je hebt altijd je collega's waar je op terug kunt vallen. Op deze manier werken we met het hele team aan een hoge klanttevredenheid.


Natuurlijk weten we bij Alwako dat de wereld snel verandert en dat zeker onze branche daar de komende jaren mee te maken gaat krijgen. Kijk maar naar duurzame energietoepassingen, het ontkoppelen van het gasnetwerk en communicatie met installaties via internet en mobiele netwerken. Daarom bieden wij je alle ruimte om bij te blijven en je waar nodig bij te scholen. We stellen het op prijs wanneer je ervaringen en goede ideeën deelt met directie en collega's, zodat we met ons allen naar een hoger niveau blijven werken.

Vereisten

  • Enkele jaren technische ervaring in de installatiebranche;
  • Stressbestendig en oplossingsgericht;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Interesse in de modernste technologie;
  • Klanttevredenheid staat voor jou voorop;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in Zuid-Oost Nederland.