Installatiemonteur

Functieomschrijving

Als Installatiemonteur bij Alwako ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van nieuwe installaties op het gebied van gas, water, sanitair en centrale verwarming. De ene keer sta je met een aantal collega's op een groot project, een andere keer voer je een klein project uit bij een particulier. Bij Alwako zijn we allround en werken we voor zowel particulieren, VVE's en wooncorporaties als voor de utiliteitsmarkt (kantoren, industrie, onderwijs, zorg, etc.). 


Iedere installatie is anders, maar met jouw kennis en ervaring weet jij voor iedere uitdaging die je tegenkomt een oplossing te bedenken. En uiteraard sta je er niet alleen voor. Je hebt altijd je collega's waar je op terug kunt vallen. Op deze manier werken we met het hele team aan een hoge klanttevredenheid.


Natuurlijk weten we bij Alwako dat de wereld snel verandert en dat zeker onze branche daar de komende jaren mee te maken gaat krijgen. Kijk maar naar duurzame energietoepassingen, het ontkoppelen van het gasnetwerk en communicatie met installaties via internet en mobiele netwerken. Daarom bieden wij je alle ruimte om bij te blijven en je waar nodig bij te scholen. We stellen het op prijs wanneer je ervaringen en goede ideeën deelt met directie en collega's, zodat we met ons allen naar een hoger niveau blijven werken.

Vereisten

  • Enkele jaren technische ervaring in de installatiebranche;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Interesse in de modernste technologie;
  • Klanttevredenheid staat voor jou voorop;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in Zuid-Oost Nederland.